Een paar woorden

Over ons

welkom

Een paar woorden over ons

Welkom op de website van Kine4life in Buggenhout. Wij trachten de ideale behandeling voor elke individuele patiënt te verzorgen. U wordt als individu en als mens als geheel behandeld, en krijgt steeds een persoonlijke therapie op maat met individuele oefenschema’s waardoor wij samen met u werken aan uw herstel.

Aanpak

Uw probleem zien wij op 3 vlakken:

  • Ten eerste is er een probleem aan een structuur. Bv. u heeft uw ligamenten in uw voet gescheurd.
  • Ten tweede zal u hierdoor een beperking ervaren in uw activiteiten. Bv. u kan hierdoor niet stappen.
  • Ten derde zal uw participatie bij zaken naar keuze hierdoor niet kunnen doorgaan. Bv. U kan niet meetrainen met de voetbal.

Het einddoel van de behandeling is steeds om de participatie van de patiënt terug mogelijk te maken. Hiervoor gaan wij enerzijds met onze technieken het letsel mee helpen genezen, maar belangrijker nog fungeren wij als coach en begeleiden wij u in uw herstelproces door het aanleren van oefeningen, de timing van de volgende stap bepalen, en preventief maatregelen nemen zodat hetzelfde letsel niet nogmaals voorkomt.

Niet onbelangrijk hierin is dat wij de patiënt als een geheel zien, en niet enkel naar het aangedane lidmaat kijken. Zo proberen wij oorzaken die elders in het lichaam liggen, ook op te sporen en indien mogelijk mee te behandelen. Indien nodig verwijzen wij door naar collega-zorgverleners die u hierin het beste kunnen bijstaan.

Scroll naar boven